Dijitalleşme ve İş Dünyası Söyleşisi Gerçekleştirildi

Merkezimizin düzenlediği “Dijitalleşme ve İş Dünyası” başlıklı söyleşi 26 Ekim 2020 tarihinde Instagram üzerinden canlı olarak gerçekleştirildi. Kariyer Danışmanımız Öğr.Gör. Ayça Aysun Uğurlu’nun moderatörlüğünde yürütülen ve İstanbul Üniversitesi İşletme Fakültesi Örgütsel Davranış Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Doç. Dr. Hakkı Aktaş’ın konuk olduğu söyleşide; pandemi süreciyle daha fazla gündemimizde olan dijital dönüşüm, dijital dönüşümün tarihsel süreçteki aşamaları, çalışma yaşamına, işletmelere ve yönetim süreçlerine etkileri üzerine bir sohbet gerçekleştirildi. Söyleşimiz Doç.Dr. Aktaş’ın öğrenci ve mezunlarımızın dijital dönüşüme ayak uydurabilmeleri ve bu süreci kariyerleri açısından etkin kullanabilmeleri konusunda verdiği tavsiyelerle sona erdi. NOT: Yayını tekrar izlemek isteyenler Merkezimizin Instagram hesabına (@istanbulkagem) girerek, IGTV bölümünde yer alan “Dijitalleşme ve İş Dünyası” başlıklı videoya tıklayabilirler.