İngilizce Konuşma Sınıflarında Bahar Dönemi Başlıyor!

Kariyer Geliştirme Uygulama ve Araştırma Merkezi’nin düzenlediği “İngilizce Konuşma Kulübü” 2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Dönemi programı 20.02.2024 Salı günü başlayacaktır.

Etkinliğimiz yeni dönemde de hibrit sistemle yürütülecek olup Salı günleri çevrimiçi (online), Çarşamba ve Cuma günleri ise yüz yüze (Kariyer Merkezi Binası-Eğitim Sınıfında) yapılacaktır. Bahar Dönemi Programı görseldeki gibidir.

Etkinliğimiz, İngilizce öğrenen fakat pratik imkânı bulamayan Üniversitemiz öğrenci ve mezunlarına yönelik olarak, öğrendiklerini uygulayabilmeleri, İngilizce konuşma ve dinleme becerilerini geliştirebilmeleri amacıyla gerçekleştirilmektedir.

Üniversitemizin tüm öğrenci ve mezunları, söz konusu etkinliğimizin çevrimiçi oturumuna başvuru formunu (Başvuru Formu için TIKLAYINIZ) doldurduktan sonra kendilerine iletilecek olan bağlantı linki ile katılım sağlayabilirler. Yüz yüze oturumlara katılmak isteyenlerin ise ilgili oturumların gün ve saatlerinde Kariyer Merkezi binasındaki derslikte hazır bulunmaları yeterlidir.

Çevrimiçi oturumlar için kontenjan, başvuru sırasına göre ilk 100 kişidir.

Yüz yüze oturumlar içinse eğitim sınıfı kapasitesi 30 kişiliktir.