“Yabancı Dil Konuşma Sınıfları”nda Bahar Dönemi Başlıyor!

Kariyer Geliştirme Uygulama ve Araştırma Merkezi’nin “Yabancı Dil Konuşma Sınıfları”nda yeni dönem 24.02.2020 Pazartesi günü başlayacaktır.

İngilizce konuşma sınıflarımızın yanı sıra bu yıl yeni bir etkinlik olarak başlayan Fransızca konuşma sınıfımızın programı da aşağıda yer almaktadır.

Etkinliğimiz, yabancı dil öğrenen fakat pratik konuşma imkânı bulamayan Üniversitemiz öğrenci ve mezunlarına yönelik olarak, öğrendiklerini uygulama ve yabancı dil konuşma becerilerini geliştirebilmeleri amacıyla gerçekleştirilmektedir.

Söz konusu etkinliğimize tüm Üniversitemiz öğrenci ve mezunları herhangi bir kayıt gerektirmeksizin ücretsiz olarak katılabilirler. Bu noktada katılımcılarımızın etkinliğin akışını ve disiplinini bozmamak adına aşağıda belirtilen saatlere titizlikle dikkat göstermeleri rica olunur.

Merkezimizin bütün faaliyetlerini http://kariyer.istanbul.edu.tr  adresinden takip edebilirsiniz.

Kariyer Geliştirme Uygulama ve Araştırma Merkezi