Kariyer Merkezi'nin Mensuplarımıza Yönelik Pratik İngilizce Eğitiminde Yeni Dönem

Kariyer Geliştirme Uygulama ve Araştırma Merkezi kurulduğu yıldan bu yana öğrencilerimize, mezunlarımıza ve mensuplarımıza yönelik çeşitli eğitimler ve etkinlikler düzenlemektedir.

Bunlardan biri de mensuplarımız için düzenlediğimiz Pratik İngilizce etkinliğidir. Yabancı dil öğrenen fakat pratik konuşma imkânı bulamayan Üniversitemiz personeline yönelik olarak, öğrendiklerini uygulama, yabancı dil konuşma ve dinleme becerilerini geliştirebilme amacıyla gerçekleştirilen etkinliğimiz Üniversitemizin akademik yılı süresince devam edecektir.

Söz konusu etkinlik herhangi bir kayıt gerektirmeksizin 26 Ekim 2018 tarihinden itibaren her Cuma 12.00-13.30 saatleri arasında Merkez binamızda gerçekleştirilecektir.

İlgilenen tüm mensuplarımıza duyurulur.