Kariyer Merkezinden Yeni Bir Etkinlik Daha: “Bilişimde Kariyer” Etkinliği Başlıyor

İstanbul Üniversitesi Kariyer Geliştirme Uygulama ve Araştırma Merkezi (İSTANBUL KAGEM) tarafından ilk defa gerçekleştirilecek  “Bilişimde Kariyer”etkinliği 01 Aralık  2016 tarihinde İstanbul Üniversitesi Kongre ve Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilecektir.

Bilişim Teknolojileri Kulübü ve Ekonometri Kulübü işbirliğiyle gerçekleştireceğimiz etkinliğimizde; sektörün önde gelen şirketleri tarafından “Şirket Tanıtım Sunumları, Staj ve İş Başvuruları ve Bilişim Sektöründe kariyer planlaması yöntemleri ile ilgili bilgilendirmeler” yapılacak olup öğrencilerimizin deneyim, bilgi ve tecrübelerinin arttırılması amaçlanmaktadır.

Bunun yanı sıra etkinlik sonunda yapılacak çekilişle öğrencilerimize çeşitli hediyeler verilecektir.

Öğretim üyelerimiz ve öğrencilerimiz ile sektördeki firmaları aynı platformda buluşturacak “Bilişimde Kariyer” etkinliğimizde sizleri de aramızda görmekten mutluluk duyarız.

Etkinliğimiz tüm öğrenci ve mezunlarımıza açık ve ücretsizdir.

Etkinlik Afişi için TIKLAYINIZ.

Etkinlik Programı için TIKLAYINIZ.