Kariyer Merkezi'nden Üniversitemiz Personeline Yönelik "Kişisel Gelişim Seminerleri-3"

Kariyer Geliştirme Uygulama ve Araştırma Merkezi (İstanbul KAGEM) üniversitemiz öğrencilerinin yanı sıra personeline de hizmet vermektedir. Bu bağlamda, çalışma yaşamında ve gündelik yaşamda kullanılabilecek pratik bazı becerileri kazandırmayı hedefleyen “Kişisel Gelişim Eğitimleri”nin üçüncüsünü 09-10 Ocak 2017 tarihlerinde İstanbul Üniversitesi Kongre Kültür Merkezi Büyük Salonda düzenleyeceğiz.

Eğitimler görsel sunum, etkileşimli bilgi paylaşımı, çeşitli uygulama ve egzersizlerden yararlanılarak gerçekleştirilecektir.

Tamamı ÜCRETSİZ olan bu eğitimlere katılmak isteyen personelimizin ön kayıt için aşağıdaki linki tıklayarak başvuru formunu en geç 04 Ocak 2017 tarihine kadar doldurmaları gerekmektedir. Eğitime katılacakların isimleri sitemizde ve üniversitemiz ana web sayfasında 05 Ocak 2017 tarihinde duyurulacaktır.

*Katılımcılar eğitimlerin tamamına veya bir kısmına katılabilirler.

*Tüm eğitimlere katılan personelimize Katılım Belgesi verilecektir.

Başvuru İçin TIKLAYINIZ.