İstanbul Üniversitesi Kariyer Günleri 2018 Başlıyor

İstanbul Üniversitesi Kariyer Geliştirme Uygulama ve Araştırma Merkezi’nin kariyer alanında faaliyet gösteren öğrenci kulüpleri iş birliğiyle düzenlediği  “İstanbul Üniversitesi Kariyer Günleri 2018”  kapsamında, kendi sektörlerinde önde gelen şirketler, üniversitemiz öğrencileriyle aynı platformda buluşuyor.

16-17 Nisan 2018 tarihlerinde Beyazıt Kampüsü Kongre ve Kültür Merkezi'nde,17-18 Nisan 2018  tarihlerinde Avcılar Kampüsü İşletme Fakültesi Konferans Salonu ’ nda gerçekleştirilecek etkinlikte öğrencilerimizin tecrübeli insan kaynakları yöneticilerinden kariyer planlaması yöntemlerini öğrenmeleri, firma ve sektörleri daha yakından tanıma fırsatı bulmaları, staj, iş başvurusu ve part time çalışma gibi konularda firma yetkilileriyle görüş alışverişinde bulunmaları amaçlanmaktadır.

Bunun yanı sıra etkinlik sonunda yapılacak çekilişle çeşitli hediyeler verilecektir.

Etkinliğimizde sizleri aramızda görmekten mutluluk duyarız

Beyazıt Kampüsü

Etkinlik Programı için TIKLAYINIZ.​

Avcılar  Kampüsü

İşletme Fakültesi Programı için TIKLAYINIZ.