‘Duyguların Rengi’ Eğitiminde Yeni Seri Başlıyor!

duygularin-rengi-egitimi-nisan-2017

Mutlu ve başarılı bir birey olmanın anahtarı duygularımızın mimarı olmaktan geçer. Çünkü duygularımız bize rehberlik eden en güçlü kaynaklarımızdır, hayatımızın renkleridir.

Bu eğitimle katılımcıların temel duyguları tanımaları, etkin bir şekilde duyguları ifade edebilmeleri ve yönetebilmeleri için farkındalık geliştirmeleri amaçlanmaktadır.

Bu eğitimde sizi neler bekliyor?

Duygularımızı etkin bir şekilde yönetebilmek için pratik bazı bilgi ve becerileri kazandırmayı hedefleyen bu eğitim; örnek uygulamalar, video gösterimleri, ısınma oyunları, görsel sunum,    tartışma ve soru-cevap şeklinde yürütülecektir.

Eğitim Planı:

1. Oturum:

• Duygu Nedir? Temel Duygular Nelerdir?

• Duyguların Özellikleri

• Duygularımızın Dili

• Uygulamalar, video gösterimi ve pratik öneriler

1. Oturum:

• Duyguların Efendisi Olmak!

• Duygu-Düşünce-Davranış İlişkisi

• Video Gösterimi- Tartışma

• Renkler ve Duygular

• Uygulama

Kimler Katılabilir?

Eğitim, tüm İstanbul Üniversitesi öğrencilerimize açık ve ücretsizdir.

Kontenjan, başvuru sırasına göre ilk 25 kişi ile sınırlıdır.

Eğitime  katılmak içinTIKLAYINIZ.

Eğitime katılmaya hak kazanan öğrencilerimizin isimleri 7 Nisan 2017 tarihinde web sitemizde (http://kariyer.istanbul.edu.tr) duyurulacaktır.

ÖNEMLİ NOT:Lütfen kesin olarak katılabileceğiniz eğitim grubu için başvuru yapınız. Eğitime katılmaya hak kazanıp gelmeyen öğrenciler bir akademik dönem boyunca eğitimcinin yeni eğitimlerine kabul edilmeyecektir.

Eğitimci:Uzm. Ayça Aysun UĞURLU

Tarih:10 - 14 - 17 Nisan 2017 (Pazartesi-Cuma- Pazartesi)

Saat: 14:00-15:30

Verilecek Belge: Tüm oturumlara katılanlara Katılım Belgesi verilecektir.

Yer: Kariyer Merkezi Binası