Bilişimde Kariyer-2016 Etkinliği Gerçekleştirildi.

Kariyer Geliştirme Uygulama ve Araştırma Merkezi, Bilişim Teknolojileri Kulübü ve Ekonometri Kulübü işbirliğiyle bu yıl ilk kez düzenlenen “Bilişimde Kariyer-2016” etkinliği, İstanbul Üniversitesi Kongre ve Kültür Merkezi’nde 01 Aralık 2016 tarihinde gerçekleştirildi.

Bilişim sektörünün önde gelen firmaları ile öğrencilerimizi aynı platformda buluşturan bu etkinlikte şirket yetkilileri tarafından şirket tanıtım sunumları, iş ve staj süreçleri hakkında bilgilendirmeler yapıldı. Öğrenciler, şirketlerin gün boyunca etkinlik alanında yer alan stantlarını ziyaret ederek bilgi sahibi oldu, iş ve staj başvurularında bulundu.

Öğrencilerin deneyim, bilgi ve tecrübelerinin arttırılmasının amaçlandığı etkinliğe yaklaşık 400 kişi katıldı ve etkinlik sonunda düzenlenen çekilişle British Time Dil Okulları’ndan 3 kişiye ücretsiz Speaking Club girişi, 1 kişiye ücretsiz 1 kur İngilizce Eğitimi, 5 kişiye %50 indirimli İngilizce Eğitimi hediye edildi.