"Son Teknoloji" Etkinliği Başlıyor

İstanbul Üniversitesi Kariyer Geliştirme Uygulama ve Araştırma Merkezi’nin  düzenlediği  “SON TEKNOLOJİ” etkinliği  kapsamında, kendi sektörlerinde önde gelen şirketler, üniversitemiz öğrencileriyle aynı platformda buluşuyor.

11-12 Aralık 2018 tarihlerinde Beyazıt Kampüsü Kongre ve Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilecek etkinlikte öğrencilerimizin tecrübeli yöneticilerinden kariyer planlaması yöntemlerini öğrenmeleri, firma ve sektörlerin teknolojik gelişmelerinden haberdar olmalarını, staj, iş başvurusu ve part time çalışma gibi konularda firma yetkilileriyle görüş alışverişinde bulunmaları amaçlanmaktadır.

Ayrıca Mevlana ve Erasmus programlarıyla yurt dışına gitmiş veya yurt dışından gelmiş öğrencilerimizle tecrübe paylaşımı yapabileceklerdir.

Bunun yanı sıra etkinlik sonunda yapılacak çekilişle çeşitli hediyeler verilecektir.

Etkinliğimizde sizleri de aramızda görmekten mutluluk duyarız

Etkinlik Programı 1. Gün için TIKLAYINIZ.

Etkinlik Programı 2. Gün için TIKLAYINIZ.

Yaklaşan Etkinlikler

Konum