Tıp Kariyer Günleri

İstanbul Üniversitesi Kariyer Geliştirme Uygulama ve Araştırma Merkezi (İSTANBUL KAGEM), üniversitemizin öğrenci, mezun ve mensuplarına, kendilerini tanıma, eğilimlerini ve iş olanaklarını belirleme, kişisel özellikleri ile piyasa koşullarına uygun olarak kariyerlerini planlama ve geliştirme konusunda destek vererek rekabet gücü yüksek profesyoneller olmalarına katkıda bulunmayı amaçlamaktadır.

Bu amaç doğrultusunda İSTANBUL KAGEM‘in faaliyetleri arasında olan “Kariyer Günleri” üniversitemiz öğrencileri ile iş hayatının profesyonel şirketlerini buluşturmayı, aynı zamanda kariyer gelişim süreçlerine fayda sağlamayı hedeflemektedir.

Kariyer Günleri kapsamında Tıp Fakültesi öğrencileri için;

•     Sağlık sektörünün önde gelen firmaları ile buluşarak söyleşiler düzenlemek,
  •     İş ve staj fırsatlarından yararlanmayı sağlamak,
  •     Tıp Mensupları ile yapılacak kariyer planlama seminerlerini düzenlemek,
  •     Tıpta Uzmanlık Sınavlarına yönelik bilgilendirmeyi sağlamak amaçlanmaktadır.

Bu etkinlikte neler mi var?

– Dünyaca ünlü tıp doktorlarının ve ünlü sanatçılarımızın panellerinde bulunma imkanı,

– Tıp dünyasının duayenleri ile bir arada olma ve birebir görüşebilme imkanı,

– Keyifle dinlemek istediğiniz seminerler ve oturumlar,

– Organizasyon kapsamında Kariyer Geliştirme Merkezi tarafından verilecek olan Katılım Belgesi elde etme imkanı,

– Fuaye alanında özel sektörün en iyi kurumları ile bir araya gelme fırsatı,
İlki 29-30 Nisan 2011 tarihinde gerçekleştirilen Tıp Kariyer Günleri etkinlikler serimiz her yıl akademik takvimin bahar döneminde düzenlenmektedir.

Tıp Kariyer Günleri 6

Tıp Kariyer Günleri 5