Export date: Thu Nov 23 22:08:53 2017 / +0000 GMT

Hangi Yolu İzlemeyelim?

Kendi Girişimi ile Gönüllü Staj Yapacak Öğrencilerin Yapması Gerekenler

• Öğrenci öncelikle Bölüm Başkanı veya Bölüm Başkanının yetkilendirdiği öğretim elemanlarına staj yapacağı yerin ve tarihin staj yapmak için uygun olup olmadığını sorgulaması gerekmektedir.

• Eğer Staj yapacağı yer uygun ise öğrenci Bölüm Başkanından Staja başvurmak için Ek-1 deki evrakı alacaktır.

• Öğrenci yazılı onayı aldıktan sonra biriminde stajdan sorumlu idari personelden ya da İÜ Kariyer Merkezi sitesinden staj başvurusu için gerekli evrakları alacaktır.

• Öğrenci aldığı belgelerde ki kişisel bilgilerine dair kısımları dolduracaktır.

• Daha sonra staj yapacağı kuruma, daha sonrasında da bu onaylı belgeleri Bölüm Başkanı ile Dekanına da onaylatıp bağlı olduğu birimin stajdan sorumlu idari personeline teslim etmekle yükümlüdür.

• Stajın bitiminde ise İÜ Kariyer Merkezi sitesinde yer alan anketleri kapalı zarfta İÜ Kariyer Merkezine teslim edecektir.

• Tüm evraklar tamamlandıktan sonra bölümünden yıl içerisinde İÜ Kariyer Geliştirme Araştırma ve Uygulama Merkezi Müdürü tarafından imzalanmış Staj Belgesini alacaktır.

Gerek kendi girişimi ile gerekse Kariyer Merkezi aracılığı ile staj yapacak öğrenciler staj evraklarını başlangıç tarihinden en az 10 gün öncesinde Fakültesinde stajdan sorumlu idari personele teslim etmek zorundadır. Sigorta girişi için yapılması gereken işlemlerden, staj süresince öğrencinin bağlı olduğu fakültedeki stajdan sorumlu idari personel sorumludur.

Post date: 2016-12-21 10:24:41
Post date GMT: 2016-12-21 07:24:41

Post modified date: 2017-02-07 09:46:36
Post modified date GMT: 2017-02-07 06:46:36