Eğitimler Hakkında

Merkezimiz uzmanlarınca verilmekte olan eğitimler üniversitemizin öğrenci, mezun ve personelinin kişisel-sosyal, akademik ve kariyer gelişimlerine katkı sağlamak amacıyla düzenlenmektedir.

“Yaşayarak öğrenme” ilkesini temel alan eğitimlerimizde görsel sunum, etkileşimli bilgi paylaşımı ve çeşitli uygulamalar yer almaktadır.

Eğitimler, her dönem (güz ve bahar) içerisinde en az ikişer kez başvuruya açılmaktadır. (Vize ve final dönemlerinde eğitim konulmamaktadır.)

Eğitimler, tüm üniversitemiz öğrenci, mezun ve personeline açık ve ücretsizdir.

Kontenjanlar, kullanılan eğitim salonuna göre belirlenmekte olup katılımcı kabulünde başvuru sırası gözetilmektedir.

Eğitimlerin tüm oturumlarına katılanlara Katılım Belgesi verilmektedir. Katılımcılar bu belgelere özgeçmişlerinde yer verebilirler.

19/12/2016