Hangi Yolu İzlemeliyim?

İÜ Kariyer Geliştirme Uygulama ve Araştırma Merkezi’nin yürüttüğü ‘Staj 2017’ ile Staj Yapacak Öğrencilerin Yapması Gerekenler

• İÜ Kariyer Merkezi tarafından öğrencilerin staj yapacağı kurum ve kuruluşlar güz ve bahar dönemleri başında ana web sayfasında duyurulacaktır.
  • Öğrencilerin web sayfasında bulunan başvuru formunu doldurmaları gerekmektedir.
  • Öğrencilerin başvuru süreci sona erdiğinde isim listeleri seçtikleri kurumlara iletilecektir.
  • Kurumlar tarafından eleme ve seçimleri yapılan öğrencilerin listesi İÜ Kariyer Merkezi üzerinden fakültelerde yer alan staj sorumlusu memurlara iletilir.
  • Staja kabul edilen öğrenciler, aşağıda belirtilen evrakları doldurarak süreci başlatmak zorundadır.
  • Sigorta girişleri için yapılması gereken işlemlerden fakültedeki stajdan sorumlu ilgili idari personel sorumludur.
  • Sigorta işlemleri için gerekli evraklar  ‘Gerekli Belgeler’ sekmesinden temin edilmelidir.

Gerek kendi girişimi ile gerekse Kariyer Merkezi aracılığı ile staj yapacak öğrenciler staj evraklarını başlangıç tarihinden en az 10 gün öncesinde Fakültesinde stajdan sorumlu idari personele teslim etmek zorundadır. Sigorta girişi için yapılması gereken işlemlerden, staj süresince öğrencinin bağlı olduğu fakültedeki stajdan sorumlu idari personel sorumludur.

12/12/2016