Gönüllü Staj

Üniversitemizde zorunlu staja ek olarak gönüllü staj uygulaması da gerçekleşmektedir. Zorunlu staj yapılan bölümlerde okuyan öğrencilerin staj işlemleri okudukları birimler bünyesinde gerçekleştirilmekte olup bu uygulamalar aynı şekilde devam edecektir.

Üniversitemizde gönüllü staj, kendi girişimleri ile staj bulan öğrencilerin ve İÜ Kariyer Geliştirme Uygulama ve Araştırma Merkezi’nin ‘Staj Projesi’nde yer alan öğrencilerin katılımı şeklinde yürütülecektir. Hem zorunlu hem de gönüllü staj yapan öğrencilerin sigorta bildirimleri ve prim ödemeleri üniversitemiz tarafından yapılacaktır.

Üniversitemizde fakültelerin uygun gördüğü tarih aralıklarında öğrencilerimizin staj sigortaları karşılanabilecektir.

Kendi İmkanları İle Staj

İstanbul KAGEM Aracılığıyla Staj