“Kariyerime Giden Yol: Staj 2017” Etkinliği Başlıyor

İstanbul Üniversitesi Kariyer Geliştirme Uygulama ve Araştırma Merkezi (İSTANBUL KAGEM)’nin İstanbul Üniversitesi Ekonometri Kulübü işbirliğiyle düzenlenecek olan “Kariyerime Giden Yol: Staj 2017” etkinliği 12 Aralık 2017 tarihinde İstanbul Üniversitesi Kongre Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilecektir.

Bu yıl üçüncüsünü gerçekleştireceğimiz etkinliğimizde; sektörün önde gelen şirketleri tarafından “Şirket Tanıtım Sunumları, Staj Başvuruları, Prova Mülakatları ve Staj Süreci Hakkında Bilgilendirmeler” yapılacak olup öğrencilerimizin deneyim, bilgi ve tecrübelerinin arttırılması amaçlanmaktadır.
Bunun yanı sıra etkinlik sonunda yapılacak çekilişle öğrencilerimize çeşitli hediyeler verilecektir.

Öğretim üyelerimiz ve öğrencilerimiz ile konuyla ilgili firmaları aynı platformda buluşturacak “Kariyerime Giden Yol: Staj 2017” etkinliğimizde sizleri de aramızda görmekten mutluluk duyarız. Etkinliğimiz tüm öğrenci ve mezunlarımıza açık ve ücretsizdir.

Etkinlik Afişi için TIKLAYINIZ.

Etkinlik Programı için TIKLAYINIZ.

05/12/2017