İstanbul Üniversitesi Kariyer Günleri 2017 Başlıyor

İstanbul Üniversitesi Kariyer Geliştirme Uygulama ve Araştırma Merkezi’nin kariyer alanında faaliyet gösteren öğrenci kulüpleri iş birliğiyle düzenlediği “İstanbul Üniversitesi Kariyer Günleri 2017” kapsamında, kendi sektörlerinde önde gelen şirketler, üniversitemiz öğrencileriyle aynı platformda buluşuyor.

18-19-20-21 Nisan 2017 tarihlerinde Beyazıt Kampüsü İÜ Edebiyat Fakültesi Ord. Prof. Dr. Cemil Bilsel Konferans Salonu’nda,  18-19 Nisan 2017 tarihlerinde Avcılar Kampüsü İşletme Fakültesi Mavi Salonunda ve 19 Nisan 2017 tarihinde Mühendislik Fakültesi A Blok Konferans Salon’unda eş zamanlı olarak gerçekleştirilecek etkinlikte öğrencilerimizin tecrübeli insan kaynakları yöneticilerinden kariyer planlaması yöntemlerini öğrenmeleri, firma ve sektörleri daha yakından tanıma fırsatı bulmaları, staj, iş başvurusu ve part time çalışma gibi konularda firma yetkilileriyle görüş alışverişinde bulunmaları amaçlanmaktadır.

Bunun yanı sıra etkinlik sonunda yapılacak çekilişle çeşitli hediyeler verilecektir.

Etkinliğimizde sizleri aramızda görmekten mutluluk duyarız.

kariyer-gunleri-2017-gorsel

Beyazıt Kampüsü

Etkinlik Programı için TIKLAYINIZ.

Avcılar Kampüsü

İşletme Fakültesi Programı için TIKLAYINIZ.

Mühendislik Fakültesi Programı için TIKLAYINIZ.

11/04/2017