İstanbul Üniversitesi Kariyer Günleri 2017 Başlıyor

İstanbul Üniversitesi Kariyer Geliştirme Uygulama ve Araştırma Merkezi’nin kariyer alanında faaliyet gösteren öğrenci kulüpleri işbirliğiyle düzenlediği “İstanbul Üniversitesi Kariyer Günleri 2017” kapsamında, kendi sektörlerinin önde gelen şirketleri üniversitemiz öğrencileriyle aynı platformda buluşuyor.

18-19-20-21 Nisan 2017 tarihlerinde Beyazıt Kampüsü İÜ Edebiyat Fakültesi Ord. Prof. Dr. Cemil Bilsel Konferans Salonu ile 18-19 Nisan 2017 tarihlerinde Avcılar Kampüsü İşletme Fakültesi  ve Mühendislik Fakültesi’nde eşzamanlı olarak gerçekleştirilecek etkinlikte öğrencilerimizin tecrübeli insan kaynakları yöneticilerinden kariyer planlaması yöntemlerini öğrenmeleri, firma ve sektörleri daha yakından tanıma fırsatı bulmaları, staj, iş başvurusu ve part time çalışma gibi konularda firma yetkilileriyle görüş alışverişinde bulunmaları amaçlanmaktadır.

Bunun yanı sıra etkinlik sonunda yapılacak çekilişle çeşitli hediyeler verilecektir.

Etkinliğimizde sizleri aramızda görmekten mutluluk duyarız.

kariyer-gunleri-tablosu

29/03/2017